Köpek Eğitimi Fiyatları İstanbul | En Uygun Ücretler

Köpek eğitimi mevzusunda pek çok köpek sahibinin bilgili olmadığını biliyoruz. Köpek sahipleri köpeklerini sahiplenirken doğru bir halde bilgilendirilmedikleri için köpek eğitimi mevzusunda da doğru detayları alamıyorlar.


İstanbul köpek eğitimi merkezi olarak firmamız köpek sahipleri için çok önemli hizmetler sunmaktadır. Sunmuş olduğumuz hizmetlerin başarısı köpek sahiplerinin bizlere karşı besledikleri sevgi ile tescillenmiş oluyor.


2022 Köpek Eğitimi Fiyatları İstanbul

Temel İtaat Eğitimi Fiyatı = 5.000 TL

İleri İtaat Eğitimi Fiyatı = 7.000 TL

Yerinde Evde Köpek Eğitimi Fiyatı = 7.000 TL

Yavru Köpek Eğitimi Fiyatı = 5.000 TL

Numara (Şov) Eğitimi Fiyatı = 6.000 TL

Evde Köpek hela Eğitimi Fiyatı = 5.000 TL

Dışarı Köpek hela Eğitimi Fiyatı = 5.000 TL

Alan Koruma Eğitimi Fiyatı = 16.000 TL

Şahıs Koruma Eğitimi Fiyatı = 25.000 TL


Köpek eğitimde  eğitim kalitemiz sayesinde tüm köpek ırklarının çok iyi bir şekilde eğitim almasını sağlıyoruz. öteki köpek eğitimi tesislerine göre daha yüksek oranda bir başarıya sahibiz. Ek olarak köpek sahiplerinden sık sık almış olduğumuz sorulardan bir tanesi ise “köpek eğitimi fiyatları” üzerine olmaktadır.


Köpek eğitim fiyatları mevzusunda aldığımız sorulara köpeği, karakterini, ırkını ve yaşını bilmeden bir sayı söylememiz mümkün olmayacaktır. Sadece şunu söyleyebiliriz ki köpek eğitimi mevzusunda en uygun fiyatı veren tesislerden bizi biziz.


Bütçe dostu fiyatlarımız ile her kesimden insanoğlunun köpek eğitimi için bizi tercih etmesini sağlıyoruz. Köpek eğitimi fiyatları için bizimle irtibata geçebilirsiniz.


Uygun Fiyata Kaliteli Köpek Eğitim Hizmeti

İstanbul köpek eğitimi olarak köpek eğitimi mevzusunda her süre en doğru strateji ile hareket ederek kısa sürede köpeklerimizin sosyal yaşamlarımıza adapte olmalarını sağlıyoruz. Bizlerde köpek sahibi olduğumuz için köpeklerle yaşayan insanların bir çok sorununu biliyoruz ve kendi sorunlarımızı çözüyor şeklinde çözümler sunuyoruz. Aynı zamanda en uygun fiyatla köpek eğitimi politikası ile birlikte her kesimden bütçeye hitap edebiliyoruz.


Köpek eğitimi merkezimize köpeklerin ırkına özel olarak kendi yöntemlerimizi ve pozitif yönde köpek eğitimi kurallarına uygun eğitimleri köpeklerimize sunuyoruz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Köpek Eğitim Fiyatları Antalya

Alman Kurdu Bakımı ve Özellikleri